Google Analitika orodje in prednosti ter koristni triki tega priljubljenega analitičnega orodja.

Ads:

Išči po zapisih Analitika

Google Analitika - Analizirajte vaše strani

Spremljajte Google Analytics okolje in analizirajte vaše spletne strani.

Add2019

Add2019

recepti

Ste vedeli Google Analytics je brezplačno orodje


Če ste novi na področju izdelave spletnih strani bo ta informacija še kako pomembn aza vas. Orodje in uporaba platforme Google Analytics je brezplačna ter ne potrebujete nobene posebn eprogramske opreme za razvoj spletne strani, ne potrebujete posebne računalniške konfiguracije ter tudi ni potreben noben free trial članarina.

Google Analitika je BREZPLAČNA. Ob kreiranju si morate odpreti edino vaš Gmail račun, da imate tudi možnost potem v Analitiki odpreti Account (račun) in potem kodo za sledenje namestiti na vaše novo spletno mesto.

Namestitev kode za Google Analytics je povsem enostavna, preverite in preglejte pa vedno zadnjo zakonodajo in pogoje poslovanja, da jo boste pravilno umestili na vaše spletno mesto.

Po pregledu mnogih blogov in portalov, kar smo jih pregledali je Google Analytics zato tudi zelo popularno orodje, ker poleg odlične analitike vam prikaže tudi zelo lepo vizualizirane podatke (v grafih), lahko jih izvozite pa tudi v različne formate za prezentacijo.

Na voljo je več kot bi si mislili in več kot boste pri analizi spletne strani potrebovali. Omogoča prikaze kot so :
- SEZNAMI V Google Analitiki
- GRAFIKONI v Google Analitki
- PREGLEDNICE v Google Analitiki
- IZVOZI iz Google Analitike

Z vsemi podatki v Google Analitiki pa vidite tudi "zdravje in konverzije" na vaši spletni strani.

Če boste vašo stran odlično načrtovali, profesionalno sprogramirali in postavili na splet, potem v analitiki spremljate napredek in raziskujete po metrikah naprej. Saj so ključ do analiz podatki, ki morajo biti v zadostnem vzorcu na spletni strani. To pa boste dosegli z veliko obiska na vaši spletni strani.